Week van de Teek mini-symposium 


Het Lymefonds nodigt je van harte uit voor de gratis toegankelijke bijeenkomst ter gelegenheid van de Week van de Teek: zondag 21 april van 14.00 tot 16.00 uur in Hotel Breukelen. Het belooft een interessante en inspirerende middag te worden!
 
Lymefonds-directeur Fred Verdult gaat in gesprek met vier bijzondere mensen met chronische lyme die zich hebben ingezet voor onze community door elk een totaal ander boek te schrijven.

Verder zal het Lymefonds tijdens deze bijeenkomst een bijzonder nieuw initiatief wereldkundig maken. Als je naar de bijeenkomst komt, krijg je een mooie attentie.

Met wie gaan we in gesprek?
 
Inge van Ulden publiceerde onlangs een vrijwel geheel herziene versie van haar handboek om op alle mogelijke manieren lyme te lijf te gaan.
 
Gouden Kalf-winnaar natuurfilmer Ruben Smit maakte een boek vol prachtige natuurfoto’s gemaakt tijdens zijn wandelingen op weg naar herstel.

 Anniek Reijmer schreef een boek over haar reis van hele dagen in een donkere kamer naar het stukje bij beetje oppakken van haar leven.

 Jolien Plantinga was als huisarts sceptisch over chronische lyme, maar moest door haar eigen ervaring haar visie grondig veranderen.

 Zanger Perry Dossett zingt tussen de gesprekken door rustige nummers.
 
Je kunt de auteurs spreken, hun boeken zijn te koop en als je al een boek hebt: neem het vooral mee om het te laten signeren. We zorgen voor mineraalwater, thee, koffie en fris. Als je wilt kun je op eigen kosten vooraf lunchen in Hotel Breukelen. Er is een treinstation en je kunt gratis parkeren voor de deur. De locatie is goed toegankelijk met een rolstoel. Je kunt een ligmatje meenemen. Vragen? info@lymefonds.nl of 020 2200 813.

Hotel Breukelen (Stationsweg 91 in Breukelen) is 300 meter lopen van NS Station Breukelen. Het ligt naast de A2 en heeft een eigen parkeerplaats waar je gratis kunt parkeren.
 
Vol is vol, dus bestel meteen een gratis toegangskaart. Graag tot ziens bij de start van de Week van de Teek!
 
Ik bestel een gratis toegangskaart

Meld je aan voor de nieuwsbrief van het Lymefonds en zo blijf je elke maand op de hoogte.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen